Winterstalling aanmelden

Beste motorvriend/vriendin,      .                   

Het moment om uw motor aan te bieden voor een winterbeurt zodat deze weer fris klaar staat voor het nieuwe motorseizoen of om ervoor te zorgen dat u zonder problemen door kunt rijden tijdens de koudere dagen van het jaar .

 Het  winterrrrr seizoen loopt van 1 november 2021 tot 1 maart 2022. Maar laren we eerst maar gaan rijden.....

Ook dit jaar hebben wij weer de winterstalling beschikbaar , dus als u thuis geen ruimte heeft om uw motorfiets droog en warm te stallen, wij hebben plekken vrij.

Let op, een aantal stallingsplaatsen is  nog beschikbaar.


Als eerder een stallingsplaats is gereserveerd geeft dit geen recht op vervolg, aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden voor de winterstalling kan alleen telefonisch en in de werkplaats.

De stalling voor een periode van minimaal 1 maand.

Voor iets meer dan € 1,- per dag staat uw motor gedurende de winter warm en droog gestald.

De kosten van een winterstallingsplaats inclusief fuel stabilizer die toegevoegd wordt aan de benzine en conservering van alle metaal, aluminium en chrome delen.

Voor motoren die tijdens de winterstalling periode gerepareerd worden geldt een korting van 10% op het winterstallingstarief.

Indien u besluit uw motor te brengen voor winterstalling graag met een volle tank, dit is om condens vorming in de tank tegen te gaan en het effect van de Startron fuel stabilizer te vergroten een goedgekeurd ART4 of 5 slot, beschermhoes en druppelacculader. Deze accessoires kunnen wij natuurlijk ook leveren en monteren. De motor moet door de eigenaar verzekert zijn tegen brand en diefstal.

Wij kunnen voor u natuurlijk ook nieuwe banden verzorgen, onderdelen en/of accessoires waar u uw motor mee wilt verfraaien of verbeteren. Wij zijn dealer van vele gerenommeerde merken .

Levering en/of (waterdichte) druppellader voor de accu (exclusief voor Harley Davidson motoren, de Battery Tender)

Reparaties of veranderingen aan uw motor worden gedaan tegen het geldende werkplaats tarief.

Voor het werkplaats tarief kijk op onze site.

Enfin, laat u goed adviseren om uw bezit weer optimaal in het voorjaar voor motorritten te kunnen pakken.

Als u besluit om uw motor na de winterstalling op te komen halen wordt u verzocht om even te bellen zodat wij uw motor in topconditie kunnen afleveren.

Tot ziens,

Team Dutchy G’s Motor Workshop

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden, de motor dient verzekerd te zijn tegen brand en diefstal en voorzien van goedgekeurd slot.