Kess Tech uitlaat systemenSinds enige tijd is DG service dealer van Kess Tech uitlaat systemen.
DG heeft tot volle tevredenheid van de klanten al tientallen KESSTECH uitlaat systemen mogen monteren op Amerikaanse motoren.
  


Klinkt goed - ziet er goed uit - en VOELT GOED!

KESSTECH GmbH is de uitvinder van handmatig en elektronisch verstelbare accessoire uitlaatsystemen met EG-typegoedkeuringen. Het sound systeem maakt niet alleen indruk met hun volume, maar ook door hun unieke en onmiskenbare volle geluid, en ze zijn een eye-catcher waar je toch even bij stilstaat. (Voor de echte sound freaks, het geluid is volgens de uitkomst van een Motorblad enquette voller en ronder dan bijv. het concurrentieproduct Jekyl&Hide, dit komt onder meer door de zwaardere RVS uitvoering van de dempers zonder gebruik van glaswol)
 

AND ALL THIS IS LEGAL!

Onze E LEKTRONISCHE S ound M anagement System (ESM2/ESM1) heeft een elektronisch/automatisch controle systeem van geluid en snelheid.
 Als het systeem is ingeschakeld, alle geluid waarden en alle kracht waarden 
voldoen  aan de EUROPESE richtlijn 97/24. ESM2 uitlaten zijn afhankelijk van het toerental, snelheid en versnelling gecontroleerd en legaal geopend zelfs in het stationair toerental! Alle systemen hebben een EG-typegoedkeuring.

  


TECHNOLOGIE door liefhebbers voor individualisten

Onze klanten zijn individualisten. Ons doel is om iedereen te helpen om het maximale van het individualisme te verwerven -
Zowel op technisch, akoestisch en optisch vlak is een KESSTECH uitlaat systeem de juiste keuze.
Na montage van het KESS-TECH uitlaat systeem raad DG u aan om uw kostbare bezit te laten tunen om uw machine optimaal te laten presteren.
Dit kan door middel van de EFI supertuner van de Amerikaanse motorfietsfabrikant of de diagnose apparatuur van Diag4bike .
Info hierover treft u elders op de site aan.
Voor technische informatie kunt u de volgende link van KESSTECH  gebruiken  http://www.kesstech.de
Voor informatie in Nederland kunt u kontakt opnemen met DG  telefoonnr 0252-545732 of stuur een mail naar sales@dutchyg.com