Aankoop keuring

 Een tweede hands motor kopen?  Waar op letten? Wie kan mij helpen met advies?

Om het risico bij het kopen van een gebruikte motorfiets zo laag mogelijk te houden, kun je gebruik maken van onze aankoopkeuring.

Bij deze keuring wordt de aangeboden motorfiets grondig onderzocht.

Je krijgt van ons een uitgebreid advies over het benodigde onderhoud en eventuele andere kosten of reparaties die bij deze motor op korte termijn aan de orde zijn.

Er wordt door ervaren en opgeleide monteurs gekeken naar de staat van o.a.

Remmen, banden, lagers, vering, aandrijving, motorblok, bedieningselementen en elektronica.

Eventuele schade en onderhoud wordt nagekeken.  Een meting van de uitlijning van het frame met lasermeetgereedschap kan onderdeel uit maken van de controle.

Advies omtrent de vraagprijs van de aangeboden motorfiets.

Ook als je een gebruikte motor bij een onafhankelijke motorzaak of dealer wilt aanschaffen, kun je gebruik maken van onze aankoopkeuring.

 

Heeft de aangeboden motor periodiek onderhoud nodig of moet er op korte termijn iets gerepareerd worden, willen wij dit graag voor je uitvoeren.

Prijs van deze aankoopkeuring is € 50,- inclusief keuringsrapport*.

Voor het maken van een afspraak voor een aankoopkeuring kun je contact opnemen met Gerard.

Een motorfietskeuring verdient zichzelf al snel terug. Met een keurrapport in de hand kun je beter onderhandelen over de prijs. Te verwachten reparaties, gebreken en staat van de motorfiets kun je immers mee laten wegen in jouw bod.

 

*Aan deze keuring kunnen geen rechten worden ontleend, het betreft een momentopname. De laser frame meting is niet inbegrepen in deze prijs.

 

Ook voor schadeherstel van je motorfiets kun je bij Dutchy-G  terecht.

 prijzen zijn onder voorbehoud

 Afbeelding invoegen